Presentaskar och specialaskar

Presentaskar och specialaskar

Vi tar fram kundanpassade presentaskar och specialaskar utifrån era önskemål om färg, form, storlek, material och design för tryck. ni kan också välja olika tillbehör till askarna, till exempel presentband och snören, silkespapper, fyllnadsmaterial och etiketter. Vi erbjuder förpackningar för alla typer av produkter och hjälper till att anpassa förpackningen beroende på innehållet (tungt, ömtåligt, dyrbart och osv).

Vi hjälper företag att ta fram unika askar, boxar och förpackningar som är optimerade för era produkter, syfte, företagsprofil och önskemål. Kontakta oss för beställning och anpassning av förpackningar för goodiebags, giveaways, butikshyllan eller andra behov. 

En unik produkt för ert varumärke

Designen på askarna kan vara enkel eller komplex. Basic eller exklusiv. Oavsett vad ni väljer kommer ni få en förpackning som är helt unik för er verksamhet och ert varumärke.

Vi har lång erfarenhet av tillverkning av present- och specialaskar för olika tillfällen och branscher. Vid kundunika produktioner bör antalet vara minst 2000 st. Kontakta oss för pris och utformning!